Mitä kaikkea kuulokojeet ovat?

Kuulokojeet edustavat nykyään uusinta digitaalista teknologiaa. Ne ovat pieniä ja siroja, tuskin havaittavissa korvassa. Enää kuulokojetta ei tarvitse säätää käsin, vaan se mukautuu automaattisesti eri kuunteluolosuhteisiin. Kuulokoje ei kuitenkaan palauta normaalia kuuloa ja sen käyttämiseen on totuttautuva ajan myötä. On suositeltavaa käyttää kuulokojetta joka päivä, jotta sen tuomaan äänenvahvistukseen tottuu.

Kuulokojeita on monenlaisia. Pääryhmät ovat korvan taakse tulevat korvantauskojeet, sekä korvakäytävään asetettavat korvakäytäväkojeet. Eri valmistajilla on omat tuotevalikoimansa, jotka voivat erota toisistaan niin mallien  kuin tekniikankin puolesta. Käytännössä tällä voi olla vaikutusta siihen miltä äänet kuulostavat.

ReSoundin modernit kuulolaitteet tarjoavat:

Huippumuotoilua

Pieni ja kevyt - pienimmillään kuulokoje voi olla vain 2 cm korkea ja painaa vain 7 g.

Huomaamaton - kuulokojetta tuskin huomaa korvassa, katsotpa mistä kulmasta tahansa

Design - ReSoundin kuulokojeet ovat voittaneet useita kansainvälisiä muotoilupalkintoja

Kuulokojeita on saatavana useissa eri väreissä. Alla esimerkki ReSound Verso-korvantauskojeiden väriskaalasta.

Lue lisää kuulon apuvälineistä:

Huipputeknologiaa

Nykyaikainen kuulolaite sisältää tehokkaan pienoistietokoneen. Siinä on selkeä ja luonnollinen ääni ja sisäänrakennetun älynsä ansiosta se kykenee mm:

  • vaimentamaan taustamelun
  • estämään vinkumisen
  • säätämään äänenvoimakkuuden
  • mukautumaan erilaisiin kuunteluolosuhteisiin
  • varoittamaan pariston loppumisesta jne.

Ja kaikki tämä täysin automaattisesti.

Helppokäyttöisyyttä

  • Nykyaikainen kuulolaite on täysin automaattinen. Riittää kun sen laittaa päälle aamulla ja sulkee illalla.  Helppoa, eikö totta?
  • Uusimmat ReSound kuulokojeet hyödyntävät nanoteknologiaa. Niissä on pinnoite jokaa suojaa kuulolaitetta kosteudelta ja siten pidentää sen käyttöikää.

Käyttömukavuutta

  • Niin kutsutut avoimet sovitukset yleistyvät hyvää vauhtia. Tällöin koje sovitetaan pienellä, kevyellä, ohuen letkun päässä olevalla erikoistipillä, jolloin tuskin huomaa sen olevan korvassa. Avoimessa sovituksessa käyttäjän oma ääni ei myöskään vääristy vaan kuulostaa aivan luonnolliselta.
  • Pienimmät kuulolaitteet painavat vain jokunen gramma, joten niiden käyttö on todella miellyttävää.

Yhteensopivuutta

Edistyksellisimmät kuulolaitteet voidaan liittää esim. kännykkään langattomasti (joko 2.4 GHz, tai Bluetooth-tekniikalla). Käyttö on helppoa ja ääni kirkas ja selkeä. Hyvä esimerkki tästä on ReSound Unite -tuoteperhe, joka on sarja lisälaitteita joiden avulla yhdistät kuulokojeesi kaikkiin äänilähteisiin langattomasti.

Nykyään kuulokojekäyttäjille on olemassa myös älypuhelinsovelluksia. Yksi esimerkki on ReSound Control -sovellus, jolla säädät kuulokojeesi huomaamattomasti joillakin älypuhelimilla. Katso ReSound Control.

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Tutustu ReSoundin kuulokojeisiin: www.resound.com. Valitse haluamasi kieli ylä-oikealta (liput).