Kuule paremmin - nauti elämästä

”Miksi televisio on muiden mielestä aina liian kovalla, miksi en keväälläkään kuule lintujen laulua tai miksi minä en saa selvää tuon virkailijan puheesta - sehän vain mumisee ja ympärilläkin on niin paljon hälyä.” Nämä ovat tuttuja tilanteita monille ihmisille.

Yli 700 000 suomalaisella on heikentynyt kuulo

Kuulo voi heiketä monesta eri syystä. Liiallinen melu ja ikääntyminen ovat näistä yleisimpiä. Aivan kuten näkökin, kuulo yleensä heikkenee keski-ikää lähestyessä. Ja näön lailla myös kuulo muuttuu asteittain, ikään kuin huomaamatta. Mitä me sitten teemme, kun emme enää näe lukea kunnolla? Hankimme näön ”tarkentimen” - muodikkaat, hyvännäköiset silmälasit. Sama pätee kuuloon - tarvitsemme kuulon ”tarkentimen”, kuulokojeen. Moderni kuulokoje on huipputeknologinen designtuote.


Kun kuulet hyvin, voit nauttia aktiivisesta elämästä ilman rajoitteita. Moderni kuulokoje ei vingu, eikä tuulenkohina häiritse.

Lue lisää kuulosta ja kuulon kuntoutuksesta tuotesivuillamme: resound.com

Lue lisää uusimmista kuulokojeista tuotesivuillamme: resound.com

Älä herätä huomiota - hanki kuulokoje

Huonokuuloisena herätät huomiota pyytämällä muita toistamaan puhettaan tai huudattamalla televisiota. Hyvä kuulo takaa vaivattoman kanssakäymisen. 

Näin kuntoutat kuulosi:

  1. Korvalääkärillä käynti
  2. Kuulontutkimus
  3. Kuulokojesovitus

ReSoundilla kuulosi on ammattilaisten käsissä

Korvalääkäripalvelut hoituvat meillä joustavasti yhteistyössä yksityisten lääkärikeskusten kanssa. Kuulontutkimuksen, varsinaisen kuulokojesovituksen sekä kojeen käytönopastuksen suorittavat yrityksemme omat kokeneet audionomit eli kuulontutkijat. Yksilöllisen kojeen toimitusaika on muutama viikko. Joitakin malleja on mahdollista saada käyttökokeiluun jo ensimmäisellä käynnillä. 

Kuulokojeen hankinta yksityisesti on varteenotettava vaihtoehto julkiselle terveydenhuollolle.

Yksityinen hankinta on:

  • Helppoa: soitto ReSound-liikkeeseen numeroon (09) 4777 9700 ja kuulosi on ammattilaisen käsissä. 
  • Nopeaa: kuulokojeen kokeilu voi alkaa jo ensimmäisellä käynnillä. Yksilöllisesti sovitetun kuulokojeen saat muutamassa viikossa.
  • Joustavaa: audionomin kanssa valitset tarpeisiisi sopivan kuulokojeen laajasta mallivalikoimasta. Kustannukset riippuvat kojemallista ja tekniikkatasosta (800-2800 €/koje).

ReSound eriksoisliikkeemme sijaitsevat Espoon Olarissa ja Helsingissä Pohjoisella Rautatiekadulla. Molemmissa palvelupisteissä ammattitaitoiset audionomimme valitsevat ja sovittavat juuri Sinun kuuloosi sopivan, modernin kuulokojeen.

Muualla Suomessa sinua palvelee jälleenmyyjäverkostomme. Hae lähin liike kartan avulla: resound.com/jalleenmyyjat

Me rikastutamme äänimaailmaasi palvelulla, johon tulet rakastumaan. Ota yhteyttä jo tänään (09) 4777 9700!