Kuuloalan erikoisliike keskellä Helsingin keskustaa

Helsingin keskustan ReSound erikoisliike palvelee Pohjoisella Rautatiekadulla kahdessa vierekkäisessä liiketilassa, aivan hotelli Presidenttiä vastapäätä. Matkaa on noin 500 m rautatieasemasta ja noin 200 m Kampin linja-autoterminaalista.

Kuuloalan erikoisliike tarjoaa kuulontutkimukset, kuulolaitesovitukset, sekä korvalääkäripalvelut ajanvarauksella. Katutason kuulokauppa palvelee ilman ajanvarausta kaikkia kuulolaitteista ja kuulosuojaimista kiinnostuneita. Myymälässä voidaan myös tehdä ReSound ja Beltone merkkisten kuulokojeiden pienimuotoista huoltoa.

Asiantunteva henkilökuntamme ymmärtää kuulo-ongelmat ja hallitsee niiden ratkaisut. Tarjoamme laajan valikoiman huipputason kuulokojeita ja lisälaitteita, sekä ammattitaitoista kuulontutkimusta alan uusimmilla laitteilla. Meiltä saat myös kuulokojeiden paristoja ja tarvikkeita, sekä yksilöllisiä kuulosuojaimia.

Keskeisen sijainnin ansiosta meille on helppo tulla niin autolla kuin julkisilla kulkuvälineillä. Tule tutustumaan hyvin varusteltuun ReSound kuulokauppaamme sekä moderniin kuulontutkimustilaamme!

Kun et kuule  Espoon toimipiste

Katso toimipisteiden kootut yhteystiedot ja tilaa uutiskirjeemme täältä

Yhteystiedot

ReSound Helsinki: kuuloalan erikoisliike ja vastaanotto
Pohjoinen Rautatiekatu 15
00100 HELSINKI

Puhelin (suora): (09) 4777 9790
Puhelin (vaihde): (09) 4777 9700
Ajanvaraus klo. 9-11 ja 14-15: puh. (09) 4777 9700
Sähköposti: kuulo( at )gnresound.com

Aukioloajat:
ma-pe 8:30-16:15

Näin löydät perille:

Lähimmät bussipysäkit: katso HSL:n Reittiopas.
 

Pohjoinen Rautatiekatu 15, Helsinki