En specialbutik inom hörselbranschen
mitt i Helsingfors centrum

Vår ReSound specialbutik inom hörselvård ligger centralt i Helsingfors centrum, precis mittemot hotell Presidentti. Vi har mottagning för hörselrehabiliteringens i två intilliggande affärslokaler, ca 500 m från järnvägsstationen och ca 200 m från Kampens bussterminal.

ReSound Helsingfors erbjuder specialisttjänster mot tidsbeställning: hörselundersökningar, utprovning av hörapparat, samt öronläkare. I samma lokaler på gatunivå ger vår expedit i hörselbutiken service utan tidsbeställning till alla som är intresserade av hörapparater och individuella hörselskydd. Vi kan också göra småskaliga reparationer och underhåll av ReSound och Beltone hörapparater på plats. De flesta reparationerna kräver ändå att apparaten skickas vidare på service.

Vår professionella och vänliga personal förstår hörselproblem och kan erbjuda spetskunskap och den senaste apparaturen inom hörselundersökning, samt ett brett sortiment av hörapparater med tillhörande trådlösa hjälpmedel. Hos oss kan du också skaffa batterier, tillbehör och måttbeställda Elacin-öronproppar.

Tack vare vårt centrala läge är det enkelt att ta sig till oss både med bil och med kommunala färdmedel. Välkommen att titta in när det passar dig!

När du inte hör   Esbos verksamhetspunkt

Läs mera om våra hörapparater på svenska under resound.com 
(obs! produktsortimentet kan variera något länderna emellan)

Läs mera om ReSounds privatmottagning

Kontaktuppgifter

ReSound Helsingfors
Norra Järnvägsgatan 15
00100 HELSINGFORS

Telefon (direkt): (09) 4777 9790
Telefon (växel): (09) 4777 9700, tidsbokning kl. 9-11 och 14-15
E-post: kuulo( at )gnresound.com

Öppettider:
mån-fre 8:30-17:00

Så här hittar du oss:

Närmaste busshållplatser: se HRT:s Reseplanerare.
 

Norra Järnvägsgatan 15, Helsingfors